1. Kleszcz zdj. R. Strzałkowski        2. Danio pręgowany M.Korzeniowska Pracownia Inżynierii Białek IMDiK PAN zdj. R.Strzałkowski

 Kleszcz, zdj. R. Strzałkowski                                                                                                               Danio pręgowany, M. Korzeniowska, Pracownia Inżynierii Białek IMDiK PAN,
                                                                                                                                             zdj. R. Strzałkowski

 

3. S.Aureus M. Kaus Drobek Pracownia Inżynierii Białek IMDiK PAN zdj. R. Strzałkowski        4. Pyłek pomidora B. Dyki Instytut Ogrodnictwa PIB zdj. R. Strzałkowski

 S. Aureus, M. Kaus-Drobek, Pracownia Inżynierii Białek IMDiK PAN,                         Pyłek pomidora, B. Dyki, Instytut Ogrodnictwa PIB, zdj. R. Strzałkowski     
 zdj. R. Strzałkowski

 

 5. Mózg M.Podgajna Pracownia Molekularnych Podstaw Neurodegeneracji IMDiK PAN zdj. M.Gewartowska        6. Serce A.Pawlak PIM MSWiA zdj. M. Gewartowska

 Mózg, M. Podgajna, Pracownia Molekularnych Podstaw Neurodegeneracji               Serce, A. Pawlak, PIM MSWiA, zdj. M. Gewartowska
 IMDiK PAN, zdj. M. Gewartowska

 

 7. Płuco T. Skirecki CMKP zdj. M.Gewartowska        8. E.Coli M.Kaus Drobek Pracownia Inżynierii Białek IMDiK PAN zdj. M. Gewartowska

Płuco, T. Skirecki, CMKP, zdj. M. Gewartowska                                                               E. Coli, M. Kaus-Drobek, Pracownia Inżynierii Białek IMDiK PAN,
                                                                                                                                             zdj. M. Gewartowska